Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
12 май
2015
 
 

Luxoft организира Ден на отворените врати на 20 май в София

Luxoft България разширява участието си в глобалните проекти на компанията, насочени към автомобилната индустрия. Затова развойният център в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа.

3869 прочитания, 36 коментара

Специализираната в доставка на услуги в разработката на софтуер и иновативни ИТ решения компания Luxoft съобщи, че на 20 май 2015 г. отваря вратите на своя развоен център в София за опитни C/C++ експерти.

Luxoft България значително разширява участието си в глобалните проекти на компанията, насочени към автомобилната индустрия. Затова развойният център в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа, разработващ софтуер за автомобили.

"Радваме се на стабилен растеж и продължаваме да следваме своите амбициозни планове за развитие. Luxoft България подкрепя своите клиенти – водещи мултинационални компании, в разработването на комплексни услуги в автомобилния сектор", заяви Константин Конов, генерален директор на Luxoft за България.

Прочетете още: Luxoft България с нов директор

На 20 май, в Деня на отворените врати, домакините ще представят актуалните ИТ технологии на Luxoft, предназначени за автомобилния сектор, както и клиентите в автомобилната индустрия, за които компанията работи

На 20 май, в Деня на отворените врати, домакините ще представят актуалните ИТ технологии на Luxoft, предназначени за автомобилния сектор, както и клиентите в автомобилната индустрия, за които компанията работи. Ще бъдат демонстрирани HMI опитът и най-актуалните разработки в тази област. Участниците ще разгледат и новооткритото разширение на офиса на Luxoft в София.

ИТ разработчиците ще имат възможност да разговарят неформално с лекторите - реномирани експерти от глобалната мрежа Luxoft, както и с екипа за подбор на кадри.

Всички разработчици, заинтересовани да присъстват на Деня на отворените врати на 20 май 2015 г., са поканени да се регистрират.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас