“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | „овешки ресурси
05 май
2015
 
 

29 компании се включиха в проекта “ќѕ » “ –аботодател досега

 райни€т срок за участие в тазгодишното издание на Д“ќѕ » “ –аботодателУ е 15 май.

4908 прочитани€

ƒвадесет и девет водещи компании от » “ и аутсорсинг сектора се включиха до момента в четвъртото издание на проекта "“ќѕ » “ –аботодател".  омпаниите, които също искат да научат колко удовлетворени са служителите им и къде се намират спр€мо конкурентите си, могат да се запишат за участие в проучването и класаци€та до 15 май 2015 г.

"“ќѕ » “ –аботодател" 2015 има за цел да открои предпочитаните работодатели в сферата на информационните и комуникационните технологии (» “) в Ѕългари€ и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша.

„етвъртото издание на инициативата на ICT Media и JobTiger

ѕрочетете още: «апочна четвъртото издание на “ќѕ » “ –аботодател

„етвъртото издание на инициативата на ICT Media и JobTiger "“ќѕ » “ –аботодател" ще се проведе сред български и международни компании от телекомуникационни€, »“ и аутсорсинг секторите, опериращи на наши€ пазар. »зследването се осъществ€ва по методологи€ на специализираната в HR одит компани€ Audit Advice Associates (јјј), а най-добрите » “ работодатели за 2015 г. ще бъдат об€вени през октомври.

ѕроектът се осъществ€ва със съдействието на ћинистерството на труда и социалната политика, јмериканската търговска камара в Ѕългари€, Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии, Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ и Ѕългарската асоциаци€ по управление на хора.

√енерален партньор на инициативата е Tishman International Companies – компани€та, ко€то развива и управл€ва бизнес комплекса Sofia Airport Center (SAC).

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас