Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
23 апр
2015
 
 

Sony разработи 4K проектор с ултракъс фокус

Устройството LSPX-W1S ще се появи на европейския пазар това лято след голям успех в Япония и САЩ.

5014 прочитания, 23 коментара

4K проектор с иновативен дизайн и ултракъс фокус разработи Sony. Устройството LSPX-W1S ще се появи на европейския пазар в началото на лятото на 2015 г.

Поставен на пода до стена, 4К проекторът може да излъчи 147-инчово изображение с резолюция 4K (Ultra HD) и много подходящ за заведения и големи холове, е които да се гледат филми и спортни събития в голям мащаб. Проекторът наскоро спечели награда Red Dot в категория „Продуктов дизайн 2015“ - Най-доброто от най-доброто, както и наградата за дизайн 2015 iF design award. Елегантното алуминиево покритие на проектора пасва добре на луксозни холове. Високоговорителите са без открити кабели, а в шкафа може да бъде прибрана и друга битова електроника, за да бъде стаята още по-подредена.

С помощта на новия проектор “празните стени стават "прозорци за забавление" с висока резолюция – подобни на киноекрани, когато гледате филм; на стени в галерия, когато се наслаждавате на любимото си изкуство; или дори на виртуални прозорци към далечни места“, обясняват от Sony България.

Прочетете още: Sony обяви 64-битови смартфон и таблет Xperia Z4

Проекторът използва източник на лазерна светлина, за да създаде изображение с голямо яркост и точно пресъздаване на цветовете. Източникът на лазерна светлина достига пикова яркост по-бързо в сравнение с конвенционалните прожекторни лампи и има до 10 пъти по-дълъг живот.

"4K проекторът с ултра къс фокус осигурява напълно нов тип иновативни развлечения, заяви продуктовият мениджър Томас Исса. - Идеята е да премахнем традиционните граници, като обединим дизайна на вашия дом и модерните технологии в едно красиво и цялостно изживяване. След пускането на продукта в САЩ и Япония регистрирахме безпрецедентно голямо търсене в Европа, и сме щастливи да представим този проектор на клиенти, които ценят и търсят модерен дизайн и продуктови иновации".

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас