“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | „овешки ресурси
02 апр
2015
 
 

—туденти ще решават »“ бизнес казус, поставен от TBI Info

TBI Info ще даде възможност на студентите, участници във форума ДЅизнесът в действиеУ, да решат практически казус, който да им помогне при професионалната ориентаци€.

3820 прочитани€

Ќа 1 април в ”Ќ—— софтуерната и консултантска компани€ TBI Info представи казус за студентите, които жела€т да се включат във форума „Ѕизнесът в действие“. —ъбитието ще се проведе на 17, 18 и 19 април и има за цел да срещне младежи с представители на водещи български компании. ќрганизатор на събитието е международната студентска организаци€ AIESEC, ко€то от 25 години се стреми да развива лидерски€ потенциал у младите хора в Ѕългари€.

TBI Info ще постави за разрешаване казус в сферата на информационните технологии. —тудентите ще имат за задача да помисл€т по темата „ћоделиране на бизнес процес, част от система за планиране на ресурсите в дадено предпри€тие“, а очаквани€та към т€х ще са да опишат процеса с блок-схема, да помисл€т как е свързан с ц€лата система, както и да разви€т способностите си за справ€не с проблемни услови€ в дадената ситуаци€ (проблемен клиент, проблемно плащане и т. н.).

“ака организирано разрешаването на казусите ще позволи на студентите да впечатл€т оцен€ващите с умени€ и мотиваци€, които не биха били способни да демонстрират на едно интервю за работа например. “ова би улеснило оценката на реалните практически умени€ на студентите, както и умението им да работ€т в екипи. ќчаквани€та на TBI Info от форума са да успе€т да стоп€т разсто€нието между т€х и студентите, като се срещнат „очи в очи“ и отговор€т на всички въпроси, които вълнуват младежите. ÷елта на компани€та е не само да придоби€т €снота за способностите и талантите на участниците, а попадайки в практическата работна среда, студентите да успе€т да се самооцен€т, както и да си дадат сметка за областите за подобрение в представ€нето си, върху които да наблегнат.

ѕрочетете още: «а 2 месеца TBI Info обучи 20 безработни млади за програмисти

Ќаскоро TBI Info изпълни проект „Ќови работни места в TBI Info ќќƒ”, реализиран с финансовото съдействие на ќѕ „–азвитие на човешките ресурси“. ¬ рамките на инициативата 16 трайно безработни младежи б€ха назначени на работа, като завършиха обучението си за програмисти.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас