Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
25 мар
2015
 
 

SAP Labs търси 30 специалисти по UX в България

Софтуерният разработчик разширява отдела, занимаващ се с потребителски интерфейси и изживяване

5293 прочитания

През 2014 г. SAP Labs България се специализира в усъвършенстването на потребителския интерфейс (UI) и потребителското изживяване (UX) в софтуерните продукти на SAP. През миналата година в българската компания са назначени над 60 софтуерни специалисти, сформирайки нов отдел, който отговаря именно за UI и UX дейността на SAP. През 2015 г. това направление продължава своето развитие и разширяване, като плановете са да бъдат наети допълнително 30 специалиста в сферата до края на годината.

„Истинско предизвикателство е да сформираш ефективен екип, който възможно най-бързо да започне да допринася за това SAP софтуерът да е още по-лесен за използване. Радвам се, че успяхме и че продължаваме разширяването както на дейностите ни, така и на самия екип през тази година“, коментира Георги Крунев, мениджър на отдела UI в SAP Labs България. Новите позиции ще бъдат основно за UX дизайнери и UX изследователи.

„Ентусиазмът в екипа ни е голям, постоянно имаме нови идеи, работата носи на всички огромно удовлетворение, търсим допълнителни предизвикателства“, допълва Крунев.

Прочетете още: SAP Labs България стана партньор на школата Hack Bulgaria

През 2014 г. екипът на SAP Labs България се е увеличил с над 20% и в момента в компанията работят над 630 ИТ специалисти. SAP продължава да инвестира в разширяването на развойното звено в България с отварянето на новите позиции за UX специалисти.

Работим в сферата на изключително бързо развиващи се UI технологии и динамични промени в изискванията на потребителите. В SAP Labs България мислим в посока следващо поколение потребителско изживяване и усъвършенстваме нашите софтуерни продукти спрямо бъдещите изисквания на потребителите, казва изпълнителният директор на фирмата Радослав Николов. - Бизнесът отделя все повече внимание на UX. Горд съм, че SAP отново гласува доверие именно на развойния център в България, който в следващите години ще проучва и развива технологиите в областта на потребителското изживяване“, допълва той.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас