Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
25 мар
2015
 
 

Kолективни LTE планове и добавки обяви Макс

Операторът пусна и 4G LTE предплатени пакети

3223 прочитания

С нови предложения допълни своето портфолио от LTE мобилни интернет оферти операторът Макс, който засега единствен е стартирал у нас търговски мобилни услуги за данни, базирани на 4G технологията. Новостите включват предплатени пакети без дългосрочен договор, мобилни абонаментни планове за колективно ползване на до 6 потребители с една месечна такса, и „добавки“ към стандартен абонаментен договор, които дават на клиента възможност да увелича трафика си.

Предплатените 4G LTE пакети са достъпни или само със SIM карта, или чрез устройство за достъп. Цената на стартовия пакет е 9,90 лв. за 10-дневен пакет, осигуряващ до 1000 MB на максимална скорост, а ако искате да ползвате повече трафик за тези 10 дена цената е 18,9 лв. за 5000 MB. Предплатената тарифа има и опции за 30 и 180 дни, като според обема на включения мобилен трафик на максимална скорост, цените им варират от 10,9 лв. до 30,9 лв. за едномесечния пакет, а за шестмесечният цените са 179,9 лв. или 249,9 лв., като тук включеният обем е 30 GB, а разликите са във вида на предоставяното мобилно устройство (модем или рутер). При всички планове след изразходване на включените MB скоростта на мобилен достъп се ограничава на 256 Kbps към клиента и 128 Kbps към мрежата.

„След стартирането на новата система за таксуване се радваме да обявим и тези иновативни продукти. Новите услуги на Макс са голяма промяна за нашите клиенти и за българския мобилен пазар като цяло“, коментира Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс.

Прочетете още: Операторът Макс с нова система за таксуване

Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс.

Макс е разработила и нови абонаментни планове за колективно ползване в група, които предлага както на фирми, така и на частни клиенти. Новата услуга предоставя на „лидера“ на групата възможност да споделя мобилния си трафик на максимална скорост с до 5 потребителя. Предлага се и опция, чрез която „лидерът“ задава индивидуални лимити за всеки член на групата. Вариантът CAP 300 от тези планове е с цена 160,9 лв./месец при двугодишен договор с включен трафик на максимална скорост от 300 000 MB на месец. При договор за една година същият план е с такса 189,9 лв.

За мобилните абонамените планове Макс предостави и опцията „добавки“. Те са предназначени за клиенти, достигнали лимита от данни на максимална скорост за месеца, които искат да добавят още мобилен трафик. Клиентите могат да използват добавките еднократно или всеки месец. „Добавката“ се прилага както към индивидуалните LTE абонаментни планове, така и към колективните планове, добавят от оператора.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас