Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
25 мар
2015
 
 

Предстои второ издание на конкурса Новатори в образованието

2704 прочитания

Българите с най-значим принос за позитивна промяна в образованието ще бъдат определени в класацията "Новатори в образованието". Това е нейното второ издание като организатор отново е порталът Uchi.bg. Срокът за кандидатстване е до 25 април.

До тогава всеки има възможност да номинира личност, чиито дейност и проекти са допринесли за развитието на българската образователна система. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени официално месец по-късно – на 24 май.

Тази класацията ще включва нова категория, в която ще бъде отличен най-харесваният от публиката образователен проект. Всеки кандидат ще има както свой профил в образователния портал Uchi.bg, така и присъствие в социалната мрежа на медията. Личността, събрала най-много харесвания в социалната мрежа, ще спечели приза "Новатор в образованието – награда на публиката".

Прочетете още: Отличиха 35 българи – Новатори в образованието

Кандидатстването за конкурса става чрез изпращане на кратко резюме за постиженията на предлаганите кандидати на адрес: info@uchi.bg. Крайният срок за участие е 25 април, включително. Изпратената номинация подлежи на предварително одобрение, а всички допуснати до участие кандидати ще бъдат оценявани от журито на класацията, съставено от представители на образователната система, технологичния сектор, предприемаческите среди и журналисти с дългогодишен опит в сферата на образованието и технологиите.

Крайната подредба в класацията ще определят критериите: иновативност (в каква степен дейността на кандидата е новаторска), позитивен ефект (целта е да бъдат оценени нововъведенията, които имат наистина положителен ефект върху образованието) и мащаб (колко е значима и на каква част от обществото е полезна дейността на кандидата).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас