Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Първи стъпки и финансиране
17 мар
2015
 
 

ITU обяви конкурс за млади предприемачи

Български предприемачи до 30 г. могат да кандидатстват за финансиране от Международния съюз по далекосъобщения.

4237 прочитания

Млади предприемачи с иновативни идеи от България могат да участват в международния конкурс на ITU Telecom за млади иноватори World Young Innovators Competition.

Състезанието е инициатива на ITU Telecom – част от Международния съюз по телекомуникации ITU, насочена към талантливи млади социални предприемачи, използващи технологиите по творчески начин, за да посрещнат широк набор от предизвикателства от реалния живот, свързани със социалното и икономическото развитие.

Кандидатите могат да представят предложенията си на интернет страницата https://ideas.itu.int в срок до 7 май 2015. Въпроси може да бъдат задавани на young.innovators@itu.int.

Прочетете още: Международният съюз по далекосъобщения с конкурс за иноватори

Млади предприемачи с иновативни идеи от България могат да участват в международния конкурс на ITU Telecom за млади иноватори World Young Innovators Competition.

Световната организация ще предостави средства за развитие на проектите и наставничество. Избраните предприемачи от всички страни ще работят съвместно в мрежа. Тяхната дейност ще бъде представена на форума ITU Telecom World 2015 в Будапеща, Унгария.

 

Организацията търси най-обещаващите технологични компании с идеи за това как да се насърчи предприемачеството, с фокус върху технологиите в местните общности по света. Това може да стане чрез предоставяне на стартиращите компании на достъп до ресурси и образование; инкубатори; фондове за рисков капитали; подкрепа и др.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас