Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
11 мар
2015
 
 

Теленор обяви стажантската си програма за 2015 г.

Срокът за кандидатстване е 30 април 2015 г.

5310 прочитания

Ново издание на ежегодната си стажантска програма обяви Теленор по време на изложението „Национални дни на кариерата“, което се проведе в НДК в София. Компанията дава възможност на студенти от различни университети в страната да натрупат професионален опит в сферата на телекомуникациите. Срокът за кандидатстване е 30 април 2015 г.

Телекомът набира стажанти в следните области: „Регулации“, „Маркетинг“, „Финанси“, „Радио и телекомуникации“, „Връзки с обществеността“, „Обслужване на клиенти“, „Човешки ресурси и администрация“ и „Информационни технологии“. Кандидатите трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: traineeship@telenor.bg.

Според Теленор, по време на работата си в компанията, стажантите ще имат шанс да усвоят практически умения в съответната област, както и да разработят собствени проекти под ръководството на персонални наставници. Всички участници ще се включат в обучение по презентационни умения и в специална въвеждаща програма, която ще ги запознае със структурата на компанията, както и с нейната корпоративна култура, мисия и ценности.

Прочетете още: 124 фирми в 14-тото издание на Национални дни на кариерата

Стажантската програма се провежда за дванадесета поредна година и до момента в нея са участвали повече от 400 студенти от български и чуждестранни университети, като близо една трета от тях впоследствие са започвали работа в компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас