Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
11 мар
2015
 
 

Мтел обяви тазгодишната си стажантска програма

Професионалните направления в които телекомът ще приема стажанти са „Маркетинг“, „Право“, „Информационни технологии“, „Финанси“, Човешки ресурси“, „Телекомуникации“ и “Корпоративни комуникации“.

5037 прочитания

Ново издание на стажантската си програма обяви Мтел. Професионалните направления в които телекомът ще приема стажанти са „Маркетинг“, „Право“, „Информационни технологии“, „Финанси“, Човешки ресурси“, „Телекомуникации“ и “Корпоративни комуникации“. Кандидатите могат да изпращат своите документи директно през сайта на компанията.

Щандът на Мтел по време на Национални дни на кариерата 2015

Детайли около новата програма бяха обявени по време на вече превърналия с в традиционен ежегоден кариерен форум „Дни на кариерата“, който се провежда в НДК. От компанията споделят, че всяка година кандидатстващите за стаж в са приблизително 2000, а средната им възраст е 21 години. От 2005 година досега в стажантските програми на компанията са взели участие около 800 младежи. Мтел приема средно по 60 стажанти всяка година, като статистиката показва, че 1/3 от тях биват назначени на работа след приключването на програмата.

Прочетете още: 124 фирми в 14-тото издание на Национални дни на кариерата

В миналогодишното издание на стажантската програма участие са взели 96 студенти както от български така и от чуждестранни университети. По време на обучението им, Мтел организира различни дейности и редица активности като тренинги, доброволчески тиймбилдинг и онлайн обучения. През това време те са работили и по реални казуси, като резултатите от труда им са били представени в края на стажантския период.

От компанията посочват, че стажантската програма е част от политиката на Мтел да подпомага професионалното развитие на младите надежди, като освен чрез нея компанията се старае да ги подкрепя и чрез партньорства с български университети, както и чрез участие в кариерни форуми.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас