Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | LAN & WAN
09 мар
2015
 
 

LTE рутер за дома и модел със сензорен екран обяви TP-Link

TP Link Touch P5 сe конфигурира и управлвява през 4,3-инчов сензорен екран.

19507 прочитания

Маршутизатор с голям сензорен екран Touch P5 и LTE модел за дома и офиса (Archer MR200) са сред новите иновативни продукта, представени на Световния мобилен конгрес тази година от TP-LINK. Touch P5 е снабден с 4,3-инчов сензорен дисплей със защитно стъкло, който предоставя до 1300 Mbps свързаност в обхвата около 5 GHz и още до 600 Mbps в честотния диапазон около 2,4 Ghz, като ползва най-новия чип на Broadcom. Устройството разполага с един порт USB 2.0 и още един по стандарта USB 3.0 порт, както и с 3 двуобхватни антени са по-голямо покритие. Капацитивният сензорен екран показва информация за състоянието на мрежата в реално време, а освен това се ползва за управление на устройството като конфигуриране на безжичната мрежа, на сървъра за печат, споделянето на файлове, настройки на медийни сървъри или WPS Matching. Сензорният екран на Touch P5 разполага с чипсет на STMicroelectronics, независим от главния процесор, и в резултат интерфейсът реагира бързо на командите без да повлияе върху скоростите на трансфер или другите функции, обясняват от производителя. Touch P5 е снабден с гигабитови WAN и LAN портове.

TP-Link Touch P5 с 4,3-инчов сензорен дисплей

Другият нов продукт Archer MR200 осигурява безжично WiFi покритие до 300Mbps в лентата от 2,4GHz и до 433Mbps в обхвата около 5 GHz. Продуктът поддържа и двата варианта на LTE технологията - FDD и TDD и дава възможност за широколентова мобилна свързаност до 150 Mbps. Налични са 4 вградени LAN порта и един WAN порт за ADSL / кабелна връзка. Поддържа едновременно до 10 канала IPSec VPN. Инсталирането на Archer MR 200 става на 3 стъпки: да се включи в контакта, да се свърже към интернет и да се постави 4G SIM карта.

Прочетете още: 2-гигабитов WiFi рутер Archer C9 обяви TP-Link

TP-Link RE580D

На щанда беше представен и моделът RE580D за разширяване на WiFi покритието, който работи едновременно в двата честотни диапазона – 2,4 GHz (до 600 Mbps) и 5 GHz (1300 Mbps).

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас