“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | „овешки ресурси
05 мар
2015
 
 

«апочна четвъртото издание на “ќѕ » “ –аботодател

4740 прочитани€

«а четвърта поредна година инициативата на ICT Media и JobTiger“ќѕ » “ –аботодател” ще търси най-добрите работодатели в » “ сектора.

„“ќѕ » “ –аботодател” изследва ангажираността и удовлетвореността на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии. »нициативата има за цел не само да открие предпочитаните работодатели в Ѕългари€, но и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша.

 омпаниите, желаещи да се включат в тазгодишното изследване могат да го направ€т на адрес http://topictemployer.bg/Competition/.

ѕрочетете още: Sirma Business Consulting е “ќѕ » “ –аботодател на 2014 г.

«апочна записването за участие в проучването „“ќѕ » “ –аботодател” за 2015 г.

» тази година, проучването ще се проведе сред български и международни компании от телекомуникационни€, »“ и аутсорсинг секторите, опериращи на наши€ пазар. “е ще бъдат оценени и класирани по методологи€ на специализираната в HR одит компани€ Audit Advice Associates (јјј).

„“оп » “ –аботодател“ се организира от ICT Media и JobTiger и се осъществ€ва със съдействието на ћинистерството на труда и социалната политика, јмериканската търговска камара в Ѕългари€ (AmCham),  онфедераци€та на работодателите и индустриалците в Ѕългари€ ( –»Ѕ), Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“) и Ѕългарската асоциаци€ за управление на хора (Ѕј”’).

√енерален партньор на инициативата е Tishman International Companies - компани€та, ко€то развива и управл€ва бизнес комплекса Sofia Airport Center (SAC).

ѕрез 2014 г. в ““ќѕ » “ –аботодател” за участие се записаха 31 компании, а системни€т интегратор Sirma Business Consulting спечели гол€мата награда за най-добър работодател в » “ и аутсорсинг сектора през 2014 г.  омпани€та спечели тази награда и през 2012 г. ѕодгласници на носител€ на гол€мата награда б€ха Intelligent Systems Bulgaria и Scale Focus, които се отличиха с много високи резултати в крайното класиране и заеха второто и третото м€сто в подредбата.

ѕроектът включва пет основни компонента:

  • »зследване на база анкета, разпространена сред служители и мениджъри на компаниите;

  •  ласаци€ на водещите компании от » “ и аутсорсинг сектора, развиващи дейност в Ѕългари€, на база специално разработена за целта методологи€ за определ€не на предпочитан работодател;

  •  ръгла маса, на ко€то ще бъдат представени изводите от проучването и ще бъдат дискутирани горещи теми, свързани с управлението на човешките ресурси в » “ и аутсорсинг сектора;

  • ¬ечерна церемони€ (в ден€ на провеждане на кръглата маса), на ко€то ще бъдат наградени победителите от класаци€та “ќѕ » “ –аботодател 2015;

  • —пециализирано печатно издание, в което ще бъдат представени данните от изследването.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас