Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
03 мар
2015
 
 

Ericsson и M2M асоциацията демонстрират решения за IoT

Компанията обяви услугата Multi-Domestic, базирана на платформата Ericsson Device Connection Platform (DCP)

7076 прочитания

Нова услуга за пазара на междумашинни комуникации (М2М), наречена Multi-Domestic Service, представят на Световния мобилен конгрес Ericsson и Международната M2M асоциация (GMA), в която членуват 6 от най-големите международни оператори на M2M - Deutsche Telekom, Orange, TeliaSonera, Telecom Italia Mobile, Bell Canada и SoftBank. Решението вече е внедрено от Orange, TeliaSonera и Bell Canada.

Платформата DCP на Ericsson дава възможност на всеки производител на оригинално оборудване (OEM), компания или доставчик на услуги да интегрира решения за интернет на нещата в различни географски региони.

С Ericsson DCP операторите и техните клиенти ще могат да се възползват от единна глобална SIM карта и хармонизирани нива на обслужване и бизнес процеси. Решението значително намалява проблемите при внедряването и осигурява ниски нива на общите разходи за притежание.

Прочетете още: Ericsson разработва цялостно облачно портфолио

Нова услуга за пазара на междумашинни комуникации (М2М), наречена Multi-Domestic Service, представят на Световния мобилен конгрес Ericsson и Международната M2M асоциация (GMA)

„Многонационалните компании, предлагащи свързани продукти на клиентската си база в световен мащаб са изправени пред ключово предизвикателство: как да се осигури безпроблемно и лесно за управление, локализирано IoT решение за крайните потребители, казва Ханс Далберг, директор Глобални M2M услуги в TeliaSonera и един от основателите на GMA. - Multi-Domestic Service решава този проблем, като предоставя единна платформа за управление на M2M, предоставена от Ericsson и в процес на прилагане в TeliaSonera, Orange и Bell Canada.“

„Съвместната демонстрацията с GMA операторите, вече използващи Ericsson DCP, е важен момент да направим внедряването на клетъчни услуги в IoT устройствата икономически изгодно“, добавя Андерс Олин, вицепрезидент на продуктова гама „Мрежови функции“ в поделението „IP и облаци“ на Ericsson.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас