Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
26 фев
2015
 
 

3 български компании отличени в SAP Quality Awards 2014

Отличените от конкурса на SAP български проекти са в TESY, Sopharma Trading и ITA Engineering.

5640 прочитания
Страница 1 от 2

Златно отличие от конкурса SAP Quality Awards 2014 спечели проектът за внедряване на SAP ERP в ТЕСИ, реализиран от Atos България. В шестото издание на SAP Quality Awards 2014 за регион Централна и Източна Европа специална награда получи проектът на Софарма Трейдинг и Sqilline, а в категория „Бързо внедряване“ на ERP награда получи и проектът в ITA Engineering, реализиран отново от Atos България.

Компаниите, получили златна награда в иновативните категории, продължават автоматично състезанието за финала на SAP Quality Awards EMEA/MEE, чиито резултати ще бъдат обявени по време на церемонията по награждаването във Валдорф на 28 април 2015 г., добавят от SAP България

Тазгодишните награди за качество в Централна и Източна Европа отговарят на новите правила за качество при изпълнението на проекти, които отразяват нуждите на днешната бързо променяща се и много конкурентна бизнес среда. „Горди сме да обявим победителите от България, които получиха награди в новите категории „Бърза доставка“ и „Мобилна иновация“, добавят от българския офис на компанията.

Прочетете още: 35 нови клиенти за 2014 отчете SAP България

Златните победители в региона са PGE Polska Grupa Energetyczna S.A - стратегически енергиен производител от Полша в категория „Бизнес трансформация“ и българската компания TESY - експерт в продуктите за отопление на вода, работещ в България и Румъния, в категория „Бърза доставка“. Компаниите, наградени за високи постижения в „Иновациите на HANA“ са Elektroprivreda Srbije, Internet Mall a.s., а за високи постижения в категорията „Мобилност“ журито отличи Sopharma Trading AD за интеграция на мобилни продажби със SAP ERP.

„Тазгодишното шесто издание на SAP CEE Quality Awards се различава значително от предишните в категориите, в които се присъждат награди. Ние от SAP разбираме нуждите на бизнеса днес и се стремим да пригодим стандартите си за качество към новите тенденции в бизнеса, и новите решения в портфолиото на SAP към стремежа за бързо внедряване на продуктите. Бързото внедряване помага на ,нашите клиенти да се възползват от технологията възможно най-скоро.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас