Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
12 фев
2015
 
 

Telenor осигурява пълна годишна стипендия на десет студенти

4562 прочитания

Десетте участници в деветата си поредна стипендиантска програма посрещна в централата си Telenor на 12 февруари.

„Да бъдеш избран сред стотици кандидати само по себе си е постижение. Това означава, че притежаваш необходимите знания и потенциал, но най-вече ясна визия за професионалното си развитие. В Telenor вярваме, че трябва да се инвестира в такива изключителни млади хора и се радваме, че близо една трета от всички наши стажанти и стипендианти до момента са избрали да продължат кариерния си път в компанията.“, заяви Борис Тачев, главен директор „Човешки ресурси“ в Telenor на събитието.

Десетте участници в деветата си поредна стипендиантска програма посрещна в централата си Telenor на 12 февруари.

Прочетете още: Две българки отиват на форума Telenor Youth Summit в Осло

Традиционно, участниците в програмата получават пълна годишна стипендия до придобиване на бакалавърска степен. Освен това, младежите имат възможност да натрупат практически опит като работят под ръководството на персонален наставник и участват в лятната стажантска програма на компанията. Всеки от тях ще се присъедини към различен екип в следните дирекции на компанията: „Стратегически финанси”, „Правни отношения”, „Потребителски сегмент“, „Създаване на стойност“, „Потребителски услуги“, „Изграждане на мрежата”, „Планиране на мрежата“, „Експлоатация на мрежата“,„Технологична стратегия и оценка на качеството на мрежата“.

Стипендиантската и стажантската програма на Telenor са най-популярните младежки инициативи на компанията, като до момента в тях са участвали над 400 студенти, припомнят от телеком оператора. През 2013 г. Telenor стартира нова ежегодна кампания, насочена към социално ангажирани млади хора. Благодарение на нея, двама българи имат шанса да посетят международния форум Telenor Youth Summit, който се провежда в Осло.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас