Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
03 фев
2015
 
 

БАУХ раздаде годишните си HR награди

Представители на SAP Labs и Vivacom блеснаха в индивидуалните категории, а в груповите се откроиха Vivacom и XS Software.

5565 прочитания

Дванайсетата церемония по връчване на Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) се състоя на 30.01.2015 г. в „София Хотел Балкан“. Церемонията събра 300 гости.

Тазгодишното издание на конкурса включва 7 категории. За всяка една от тях са разработени опорни точки, въз основа на които кандидатите се оценяват. Журито в конкурса е съставено от 17 професионалисти от различни сфери с богат опит, за да се гарантира обективност на оценяването.

Победителите в конкурса за Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора

Прочетете още: БАУХ организира първата си конференция за управление на хора

Победителите в конкурса за Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора

Индивидуални категории:

В категория „HR директор/мениджър на годината“ голямата награда отиде при Корнелия Венева, мениджър „Човешки ресурси“ на SAP Labs България, която успя да се пребори с три други достойни кандидатки за наградата - Зорница Янкова, мениджър „Човешки ресурси“ на „Хюлет Пакард България“, Ива Хаджийска, мениджър „Подбор Централна и Източна Европа“ в „Хюлет Пакард“ и Пенка Джиджова, мениджър „Човешки ресурси“ на OrderDynamics (бившата eCommera).

Отличието за „HR изгряваща звезда на годината“ грабна Силвия Илиева, мениджър „Бизнес партньори-Търговски функции“ във Vivacom. В тази категория Силвия се състезава редом с Виктория Чучумишева, специалист „Човешки потенциал и организационна култура - привличане на таланти“, XS Software и Милен Великов, специалист „Човешки ресурси“ в „Актавис“.

Най-ангажиран към УЧР организационен лидер на годината Радослав Николов, изпълнителен директор, SAP Labs България. Той успя да изпревари за това отличие Ираван Хира, генерален директор на „Хюлет Пакард България“ (HP).

Групови категории:

В категория „HR екип на годината“ победител е Vivacom. В този раздел се състезаваха още „Адеко България“, „Актавис“, „Белла България“, „Изи Консулт“, Infragistics България, „Космо България Мобайл“ (Telenor), HP, и All Channels Communication.

В категория „Най-добър HR проект на малко/средно предприятие за 2014 г.“ победител е All Channels Communication Group, която изпревари OrderDynamics.

В категория „HR иновация на годината“ беше отличена XS Software, която изпревари „Ти Би Ай Инфо“ (TBI Info), HP България – която кандидатства с цели три различни проекта, и TELUS International.

Като „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2014 г.“ беше отличена разработката на All Channels Communication Group. Компанията изпревари кандидатурите на Адеко България, Белла България, Сдружение на завършилите Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, и HP България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас