Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
03 фев
2015
 
 

Някога струващият $399 Google Earth Pro е вече безплатен

Google Earth Pro предлага допълнителни функционалности, спрямо стандартнтата потребителска версия.

2724 прочитания

Професионалната версия на Google Earth вече може да бъде свалена безплатно. Продуктът съдържа всички функционалности и изображения, като потребителите трябва само да се регистрират. Това обяви компанията в свой блог пост в края на миналата седмица.

Google Earth Pro предлага същите функционалности като стандартната потребителска версия, както и инструменти за измерване на триизмерни обекти, приниране на изображения с висока резолюция за презентации или доклади, както и запис на видео материали от виртуални пътешествия.

Продуктът може да бъде използван при например предварително планиране на сгради или за планиране на пътувания. Според Езра Готийл, анализатор в Technology Business Research, спестяването на 400 долара годишно е добре дошло за бизнесите, докато самата Google надали ще усети особена разлика.

Прочетете още: Worldview-3 – космическият телескоп, който вижда какво има в чинията ви

“Първо оборотът от услугата не бе нещо особено – обяснява той. – И второ компанията търси начин да печели от нея в по-дългосорочен мащаб, при достатъчно масова употреба.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас