“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
29 €ну
2015
 
 

∆ури избра номинираните в конкурса ДЌаградите на Ѕј»“ 2014Ф

ѕобедителите в отделните категории ще бъдат об€вени на 5 февруари.

3643 прочитани€

130 кандидатури от 92 личности, институции и компании б€ха подадени за конкурса „Ќаградите на Ѕј»“ 2014“ до крайни€ срок за регистраци€ (12 €нуари 2015 г.), като от т€х с гласуване на журито са определени и номинациите в отделните категории (http://bait-awards.bg/pages/Nominated/)

ѕобедителите в 12-те категории ще бъдат об€вени на официална церемони€ на 5 февруари 2015 г., като инициативата се провежда за поредна година под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев.

„етвърто издание на инициативата на Ѕј»“ определ€ 12 отличени в категориите ќбразователна награда, ∆урналистическа награда (печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри), —тудентска награда, ѕублична администраци€ (държавна и общинска), Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

ѕрочетете още: 37 регистрации за Ќаградите на Ѕј»“ 2014

„“ази година има два нови момента – добав€ се нова категори€ за „–азвлекателен софтуер”, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представ€не на българските компании на световни€ пазар“, коментира ¬есела  алъчева, изп. директор на Ѕј»“

¬тори€т момент е, че конкурсът се провежда в рамките на европейски€ проект Watify, чийто изпълнител за Ѕългари€ е Ѕј»“. “ова е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. ѕо-гол€мата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас, добав€  алъчева.

 онкурсът и церемони€та за връчване на „Ќаградите на Ѕј»“” за 2014 г. се провеждат с подкрепата на Samsung, SAP Labs Ѕългари€, Microsoft, Lenovo, Innovent, —олитрон Ѕългари€ и  антек.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас