Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
09 яну
2015
 
 

Telenor Унгария предлага функции за мобилно банкиране

4136 прочитания

Cellum помага на норвежкия телеком гигант Telenor да предлага цялостни мобилни финансови услуги на абонатите си в Унгария, съобщи разработчикът на приложения за мобилни плащания в блога си.

Telenor добавя функции за мобилно банкиране към отскоро предлагания кредитен картов продукт MyCard с приложението MyWallet, разработено върху платформата за мобилни разплащания на Cellum. Приложението, което беше първоначално пуснато върху операционна система Android и скоро ще бъде достъпно и за iOS, предлага набор от удобни функции като търсене в историята на транзакциите и ограничаване на заявките за плащане и теглене на пари в брой. През следващите месеци функционалностите на MyWallet ще бъдат разширени с възможности за по-нататъшна употреба, докато интеграцията със световната платформа на MasterCard – MasterPass, ще предложи на абонатите сигурността, удобството и бързината на онлайн покупките, твърдят от Cellum.

MyWallet е познат на потребителската база с билинг услугите за микроплащания като SMS/текст-базирани покупки и паркиране и плащане на такси за ползване на магистрали, които функционалности също са разработени в партньорство с Cellum.

Прочетете още: С CellumPay смартфонът се превръща в интелигентен портфейл

“Този проект е следващото значимо събитие за унгарския пазар на мобилни разплащания, тъй като MyWallet непрекъснато ще осигурява моиблно банкиране и платежни функции”, заяви главният изпълнителен директор на Cellum Янош Кока.

“Предпочитаме да работим с партньори, които споделят същите ценности: иновации, гъвкавост и фокус върху клиента“, коментира Золтан Такач, главен директор „Дигитални услуги“ в Telenor Унгария, допълвайки, че двете компании работят заедно и в други държави.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас