Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
12 дек
2014
 
 

Услугата Loop на Мтел ще партнира с Viber у нас

Абонатите на младежката мобилна услуга loop ще ползват Viber безплатно до 9 февруари 2015 г.

4977 прочитания

Мтел е сключил договор за партньорство с Viber, като пакетът за популярното мобилно приложение за комуникация ще се ползва безплатно от всички нови и настоящи абонати на тарифните планове loop basic, xs, s и m от 9 декември 2014 г. до 9 февруари 2015 г., съобщиха от оператора. На практика Viber е от т.нaр. OTP услуги и подобно на Facebook се смята за основен конкурент на мобилните телефонни и SMS услуги на операторите. Заради популярността му сред мобилните абонати мобилните телекоми търсят начин за партньорство чрез по-изгодни тарифи за мобилен интернет.

Всеки loop абонат на Мтел ще разполага с 2GB на максимална скорост за достъп до интернет на месец през Viber за смартфони и таблети с операционни системи Аndroid, iOS и Windows Phone. След 9 февруари 2015 г. loop абонатите ще могат да добавят Viber пакета към основния си тарифен план срещу 2,9 лева на месец.

“Освен безплатен трафик в промо периода, loop абонатите ще могат да изтеглят безплатно и 90% от платените стикери на Viber приложението“, добавят от телекома.

Прочетете още: Editorial: Не си купувайте смартфони, моля ви

Всъщност Viber е една от трите допълнителни екстри, които Мтел предлага на loop клиентите. Месечна такса от 2,90 лева е определена и за Social пакета, който дава 2GB трафик на максимална скорост към Facebook, толкова е и пакетът Video, който предоставя 2GB трафик на максимална скорост към Vbox. „Пакетите Social и Video са от полза на онези, които ги нямат включени в тарифния си план или пък вече са ги изчерпали“, добавят от Мтел.

Скоростта на мобилния интернет на новите loop тарифи се намалява до 64 kbps след изчерпване на трафика, включен в тарифните планове и допълнителните пакети.

За да удвоят минутите, SMS и обема мобилен трафик в тарифния план Loop (варианти xs, s и m), абонатите могат да си платят екстрата „Make it double”, която струва съответно 5,9 лева за loop xs, 7,9 лева за loop s и 9,9 лева за loop m.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас