“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
03 дек
2014
 
 

Ќаближава крайни€т срок за регистраци€ за Ќаградите на Ѕј»“

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ в кра€ на €нуари 2015.

2436 прочитани€

ƒо до 24:00 ч. на 12 €нуари 2015 г. включително е отворена регистраци€та за конкурса „Ќаградите на Ѕј»“ 2014”. ƒо този момент са направени регистрации в 6 категории – ќбразователна награда, Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, StartUp, ћобилни решени€ и —пециална награда.

ќт Ѕј»“ (Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии) припомн€т, че конкурсът е отворен за всички компании от » “ бранша, които работ€т у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

“ази година в конкурса има два нови момента – добавена се нова категори€ за „–азвлекателен софтуер”, както заради бързото развитие на този пазарен сегмент, така и заради успешното представ€не на българските компании на световни€ пазар.

ѕрочетете още: ќтличиха победителите в конкурса Ќаградите на Ѕј»“ за 2013 г.

¬тори€т момент е, че тазгодишното издание на конкурса се провежда в рамките на европейски€ проект Watify, чийто изпълнител за Ѕългари€ е Ѕј»“. “ова е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. ѕо-гол€мата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

„етвъртото издание на конкурса ще определи носителите на 12-те приза в следните категории: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда /печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри/, —тудентска награда, ѕублична администраци€ /държавна и общинска/, Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

–егистрациите до момента: bait-awards.bg/Participants

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас