Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
03 дек
2014
 
 

Ланком България празнува 10 г. на дилърска среща

Над 140 дилъри на дистрибутора се събраха на националната среща във Велико Търново

3118 прочитания

По повод 10 г. от създаването си Ланком България организира национална среща на своите дилъри от цяла България, на която присъстваха и представители от международните си партньори. Събитието се проведе в края на ноември във Велико Търново, като на него присъстваха над 140 дилъри от цялата страна, пред които изпълнителният директор на Ланком България Цветан Вълков разказа за бъдещите планове.

Петър Иванов, продуктов мениджър за продуктите на TP-Link, представи широката гама мрежови и телекомуникационни продукти на китайския производител, включително маршрутизатори, комутатори, устройства за безжичен достъп, 3G “хотспот“ устройства, IP камери, USB адаптери, устройства за захранване през локалната мрежа, както и цялостни решения за интелигентни домове, корпоративни и институционални мрежи.

Акос Силваси, търговски мениджър на гиганта AEG за продуктите Compact-UPS в Централна и Източна Европа, обясни възможностите на този специфичен клас решения на компанията, по-известна с потребителската си електроника и бяла техника. Той акцентира върху иновативните UPS решенията на AEG за сървъри и корпоративни мрежи, които се приспособяват лесно към особеностите на съвременното ИТ пространство, конфигурират се лесно и предоставят много добро съотношение цена/качество.

Прочетете още: Ланком България стана дистрибутор на ZTE

Майкъл Джан Шаоцие, генерален мениджър на ZTE за България и Косово, разказа за новостите в портфолиото на глобалния доставчик на телекомуникационно и мрежово оборудване, мобилни телефони и потребителска техника. Компанията покрива всички сегменти от телеком пазара, предлага широка гама смартфони и таблети, рутери, системи за видеонаблюдение, VCS и GPON оборудване и др. Ланком България е официален дистрибутор на продуктите на ZTE от август тази година.

Дженифър Лин, търговски мениджър за Източна Европа и Централна Азия на тайванската компания Giada, представи решенията на глобалния доставчик на облачни системи, сървърни продукти и компютърна техника. Фокусът на презентацията й бе върху продуктите от фамилията Mini PC, комбиниращи предимствата на пълноценните персонални компютри с компактния дизайн на мобилните устройства. Фуджики Йошихико, търговски мениджър на Kyocera за Европа и Централна Азия, демонстрира новите решения за печат и многофункционалните печатащи устройства на японския производител.

В рамките на събитието дилърите са имали възможност за двустранни срещи с представителите на международните ИТ производители, добавят от Ланком.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас