Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
28 ное
2014
 
 

Luxoft България с нов директор

4727 прочитания

Константин Конов е новият генерален директор на Luxoft за България. Той има 20-годишен опит в областта на ИТ услугите ще отговаря за разрастването на местния офис, посочват от компанията.

Константин КоновДокато първоначално фокусът на услугите е бил насочен основно към обслужването на клиенти от финансовия сектор, сега Luxoft ще се стреми да разшири своето влияние и да навлезе в други бизнес сектори.

Преди да се присъедини към Luxoft, Константин Конов е бил ръководител в Hewlett Packard (HP) Global Operations Center за България – основният център за IT операции на HP за EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Преди това, той е управлявал Технологичния отдел в Citibank Bulgaria. Притежава магистърска степен по компютърни науки от Техническия университет в София.

Прочетете още: Luxoft открива център за разработка в София

"Радваме се, че Константин прие да се присъедини към нашия екип – коментира Дмитрий Кушнир, вицепрезидент Global Delivery в Luxoft. – Професионалната му квалификация в областта на финансите и технологиите е на изключително високо ниво, заради което сме убедени, че той ще работи за нашето стратегическото развитие в България. Дългогодишният му опит и отличното познаване на местния пазар с изобилие от технически таланти също ще допринесе за разрастването на Luxoft."

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас