Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Безжични
27 ное
2014
 
 

TP-LINK остава лидер при WLAN оборудването и през Q2 2014

Според IDC, TP-LINK има глобален пазарен дял от 49,25% по брой продадени WLAN устройства

6407 прочитания

TP-LINK затвърждава лидерската си позиция на пазара за безжично мрежово оборудване и през второто тримесечие на 2014 г., показват данните на аналитичната компания IDC. Изследването класира производителите на устройства за безжична свързаност на база реализирани приходи и брой продадени устройства.

Според тримесечния доклад на IDC за второто тримесечие, TP-LINK е с най-голям пазарен дял на база брой продадени единици оборудване. Компанията държи глобален пазарен дял от 49,25%, а втората компания в класацията е с пазарен дял от 9,29%. Следващите в класацията - от второ до четвърто място, имат общ пазарен дял от 20,66% по брой продадени безжични устройства.

„Укрепването на нашата позиция се дължи на поетия ангажимент към нашите клиенти и партньори, както и непрекъснатите усилия за разработване на качествени и ефективни продукти”, каза Анди Чен, директор на отдела Международен бизнес в TP-LINK.

Прочетете още: TP-Link очаква 30% ръст на бизнеса си у нас през 2014 г.

През последните 3 години и половина TP-LINK е на челно място в класациите за производители на безжично мрежово оборудване, според докладите на IDC (IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker). През първите две тримесечия на 2014 г. пазарният дял на TP-LINK расте значително - от 38,27% до 49,25%.

„Процесът за контрол на качеството на продуктите TP-LINK е на най-високо ниво. Преди да се фабрикува нов продукт, той се подлага на строг тест, който разиграва 7000 различни сценария на употреба. Ако дори само един от тестовете води до незадоволителни резултати, целият производствен процес започва от начало“, добавя Анди Чен.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас