Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
13 ное
2014
 
 

Brother обнови МФУ-тата си, можещи да печатат в A4 и A3

Две от новите машини разполагат с универсална тава за хартия, която може да поеме и двата формата.

4668 прочитания

Ново поколение на серията си мултифункционални устройства, можещи да печатат в A4 и A3 формат, представи Brother. Според японската компания новите модели от сериите 4ххх и 5ххх са предназначени за професионалисти, които се нуждаят от голям формат за своите визии и документи.

Обновената линия включва шест устройства, които могат да принтират, сканират и копират в цвят, като пет от моделите могат да изпращат и получават цветни факсове. Два от тях пък разполагат с универсална тава за хартия, която може да поеме и двата формата, т.е. не е необходима ръчна намеса за подаване на правилния лист.

Brother MFC-J5720DW

Прочетете още: Ново поколение високоскоростен принтер за бизнеса от Brother

Трите компактни модела DCP-J4120DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW са предназначени за малкия и домашния офис, където ежедневно се печата в А4 формат и по-рядко в А3. Останалите, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW и MFC-J5720DW, са насочени към предприятията и носят наименованието Business Smart. 

Скоростта на печат при шестте устройства е 22 ipm/20 ipm съответно при печат на черно-бели и цветни страници, а резолюцията е 6000x1200 dpi.

„Осъзнахме, че бинесът се нуждае от практичност, включително когато става дума за печат в А3 формат – каза Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България. – Трите компактни и трите Business Smart модела предлагат естествен избор между устройства, на които се печата в А3 инцидентно или такива, които са готови да печатат ежедневно по-големи обеми в този формат.”

За новите устройства компанията пуска на пазара и консумативи с голям капацитет, които ще намаляват на себестойността на отпечатана страница. Тези за малките модели са разчетени за 1200 черно-бели или цветни страници, а за трите Business Smart предложения ще е налична и черна мастилница за 2400 стр.

Стандартни функционалност и за двете серии ще бъдат възможностите за безжична (чрез Wi-Fi или Wi-Fi Direct) връзка, а също и възможност за печатане Android или iOS мобилни устройства, благодарение на съвместимоста с Apple AirPrint, Google Cloud Print и собственото приложение на Brother - iPrint&Scan.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас