Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
12 ное
2014
 
 

Предстои финансовият форум на Балкан Сървисис

2722 прочитания

Годишният финансов форум "Бизнес решения във финансовия сектор" 2014, който организира българската консултантска компания "Балкан Сървисис", ще се проведе на 18 ноември в столичния хотел "София Хотел Балкан". Събитието ще се фокусира върху последните новости при системите за финансовия сектор и как те могат да подпомогнат решаването на важни бизнес задачи и предизвикателства. Очаква се събитието да събере представители на българските финансови компании с експерти от технологичния сектор.

Независимата агенция за пазарни и бизнес проучвания CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. ще представи изследване за ИТ решенията и внедрителите във финансовия сектор в България. Ще бъдат представени още вертикално решение за планиране и управление на административната дейност в Първа Инвестиционна Банка, фамилията продукти LucaNet за финансова консолидация, планиране и бюджетиране, както и софтуерната платформа X3 International за анализ на финансови пазари, разработена съвместно от Балкан Сървисис и Българска Фондова Борса. В програмата е включено и представяне на решения, базирани на Microsoft Dynamics CRM за финансовия сектор, както и водещия продукт на IBM за управление на процесите във финансовата област.

Прочетете още: Балкан Сървисис е сертифициран партньор на германската LucaNet

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас