Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
10 ное
2014
 
 

БАУХ организира първата си конференция за управление на хора

Събитието ще се състои на 13 ноември в София Хотел Балкан.

3687 прочитания

Първо издание на конференция за управление на хора, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), ще се проведе на 13 ноември 2014 г. Темата е „Иновации в управлението на хора“. Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан, зала „Роял“.

Конференцията е формат, продължаващ и надграждащ традиционния есенен HR форум на асоциацията. Организаторите подчертават, че за да бъде полезна както за мениджъри и експерти в областта на човешките ресурси (ЧР, HR), така и за други функционални мениджъри, програмата на събитието ще предложи баланс между нови концепции за управлението на хора и конкретни иновативни практики.

Илюстрация: jesadaphorn, FreeDigitalPhotos.net

Прочетете още: Sirma Business Consulting е ТОП ИКТ Работодател на 2014 г.

Илюстрация: jesadaphorn, FreeDigitalPhotos.netСъбитието ще открият Петър Василев, председател на Управителния съвет на БАУХ, Пламен Вушев, управител на Jobs.bg, Аглика Събева-Цветанова, съветник по икономическо управление и европейски семестър в Представителството на ЕК в България.

В програмата на конференцията участие ще вземат Феликс фон Хелд, основател на Института по методология на иновациите и промяната - Мюнхен, който ще разгледа иновативните перспективи в управлението на хора в новата бизнес среда; Робърт Болтън, ръководител на Глобалния център за експертиза в областта на HR трансформациите в KPMG, който ще очертае ролята на HR професионалистите като движеща сила на организационната иновация; Джон Съливан, професор по мениджмънт, Университет на Сан Франциско, който ще сподели с аудиторията кои са най-добрите HR практики на най-добрите в световен план работодатели – Google, Facebook, Apple.

Добри практики на местно ниво ще бъдат представени от Светлана Вълева, директор човешки потенциал и организационна култура в XS Software, Екатерина Караризова, директор ЧР, Schneider Electric България, Мария Симеонова, HR бизнес партньор – маркетинг и продажби, Telenor Bulgaria, Сирма Донева, директор ЧР, и Силвия Лешина, мениджър набиране на таланти в TELUS International Europe.

Специален панел ще разгледа проблем № 1 за бизнеса – талантите. В тази секция ще участват Илиян Ковачев, създател на Ilyan.com, Кристиан Митов, предприемач от Сдружение 365, и Сергей Петров, създател на Bee Smart Technologies.

Програмата ще завърши с поглед към интересния моден бранш. Един от най-известните български дизайнери – Евгения Живкова, собственик на модна къща „Жени Стил“, ще сподели опита си в управлението на хора в модната индустрия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас