“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
04 ное
2014
 
 

ѕърви участник в конкурса за наградите на Ѕј»“ за 2014 г.

2634 прочитани€

¬ече е подадена първата кандидатура в конкурса за наградите на Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“), съобщиха от организаци€та.  андидатурата е в категори€ „ћобилни решен舓.

–егистраци€та за участие в престижната надпревара е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2015 г. включително.

–егистраци€та за участие в конкурса Ќаградите на Ѕј»“ за 2014 г. е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2015 г. включително.

ѕрочетете още: —тартира кампани€та e-Skills for New Jobs 2014

 онкурсът, който ще протече под патронажа на ѕрезидента на Ѕългари€, е отворен за всички компании от » “ бранша, които работ€т у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

“ази година има два нови момента – добав€ се нова категори€ „–азвлекателен софтуер”, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представ€не на българските компании на световни€ пазар.

¬тори€т момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейски€ проект Watify, чийто изпълнител за Ѕългари€ е Ѕј»“. “ова е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. ѕо-гол€мата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

“ова четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда (печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри), —тудентска награда, ѕублична администраци€ (държавна и общинска), Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

÷еремони€та по награждаването ще се състои в кра€ на €нуари 2015 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас