Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
20 окт
2014
 
 

Мобилното приложение TaxiMe с нова версия за Android и iOS

В приложението вече се полза по-точната Google карта, вместо картата на Apple

4415 прочитания

Нова версия на TaxiMe пуснаха създателите на мобилното приложение, налично за Android и iOS устройства. С нея клиентите ще се възползват от по-бърз и лесен избор на адрес от „места наблизо“ и „любими“, казват от компанията. Освен вариант и на английски, подходящ за чуждите туристи у нас, в новата версия за iOS е включена и Google карта, която е много по-детайлна и точна от използваната досега карта на Apple. Клиентите на TaxiMe имат достъп и до нова функционалност – възможност да следят местоположението на таксито по маршрута. “Това е удобство, от което всички родители биха могли да се възползват, когато поръчват кола за своите деца”, казват създателите на програмата.

„Новата версия на приложенията за Android и iOS е многократно по-удобна и интуитивна за използване от досегашната. Интерфейсът е изцяло подобрен и са добавени нови функционалности. Хората с Android и iOS, съответно 400 000 и 100 000 в София, вече разполагат с истински качествен “app” за поръчка на такси“, коментира създателят на TaxiMe Христо Чернев.

TaxiMe

Прочетете още: Приложението за поръчка на такси TaxiMe дебютира официално във Велико Търново

TaxiMe е достъпен от 2013 г. и досега има над 40 хил. клиентски инсталации. С мобилното приложение клиентът може да си поръчва такси с подбрани шофьори на стандартни тарифи. Само с 2 докосвания на сензорния екран всеки може да пътува с подбран, комфортен автомобил, който след няколко минути е на място, и да се вози при подбран шофьор, чието представяне се поставя на постоянна оценка. Приложението дава на клиентите и информация за приблизителната стойност на поръчката.

„TaxiMe е мобилно приложение, което развенчава мита, че пътуването с такси не може да бъде комфортно и че не можеш да намериш добър таксиметров шофьор. Работим с шофьори от всички компании на пазара, като помагаме на вас - потребителите на такси, наистина да изберете най-добрите от тях“, допълва Чернев.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас