Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
20 окт
2014
 
 

3 нови смартфона и още 80 награди дават Vivacom и LG

Томболата е за лоялни клиенти на Vivacom, които редовно си плащат сметките.

3443 прочитания

83 награди ще бъдат разиграни от Vivacom съвместно с LG в томбола, в която ще участват лоялните потребители на телекома. Играта ще продължи от 20 октомври до 9 ноември 2014 г. включително, като всеки участник трябва да се регистрира на сайта www.vivacom.bg/VIVAClub със своите име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакт и номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub.

На сайта има 3 въпроса, на които трябва да се отговори правилно. От всички, дали правилни отговори, ще бъдат изтеглени на лотариен принцип 83 късметлии, които ще грабнат атрактивните награди. Печелившите ще бъдат обявени на корпоративния сайт на www.vivacom.bg/VIVAClub на 12 ноември 2014 г.

Всеки абонат на компанията, който членува в програмата за лоялни клиенти VIVAClub, има шанс да спечели една от 83 награди, които ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Първите трима късметлии ще получат нов смартфон - LG G Flex с извит дисплей, LG G2, отличаващ се с 13MP камера с оптична стабилизация, или LG L70 Dual с 4.5“ IPS дисплей. В играта ще бъдат раздадени още 40 броя слушалки LG Tone Ultra HBS-800, 20 броя портативни батерии BP3 с капацитет 2600 mAh и 20 броя флашки по 16 GB с два порта - стандартен USB и micro USB.

Прочетете още: За 5-ия си рожден ден Vivacom подарява BMW Z4 и 200 таблета

В лоялната програма VIVAClub се включват клиенти на оператора, които използват поне една от абонаментните услуги на телекома (фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия), активни клиенти са в последните 6 месеца и нямат закъсняло плащане на сметка за този период.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас