Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
17 окт
2014
 
 

IBM и SAP обявиха партньорство при облачните бизнес решения

Компаниите се ангажират с осигуряване на високи нива на сигурност за ползващите облачните им услуги.

5130 прочитания

Бизнес решението SAP HANA Enterprise Cloud ще се предлагат на различни пазари по света през облачните центрове за данни на IBM. Това предвижда ново партньорство между двете компании, което според тях подобри скоростта и контрола при работа със софтуера.

Компаниите посочват още, че се ангажират с осигуряване на високи нива на сигурност за ползващите облачните им услуги. Според тях благодарение на съвместното предложение клиентите ще могат по-лесно да стартират свои облачни решения на местно ниво и да измерят ефективността им.

"С нетърпение очакваме да разширим едно от най-дългогодишните и най-успешните партньорства в ИТ индустрията”, заявявява Бил Макдермът, изпълнителен директор на SAP. – Интересът към HANA и Business Suite в облака е много  голям и това глобално споразумение с IBM е знак за началото на нова ера в сътрудничеството по отношение на облачните технологии. Очакваме клиентите да се възползват от него и от разширяването на SAP HANA Enterprise Cloud."

Прочетете още: Apple и IBM сключиха сделка с фокус корпоративния пазар

„Това сътрудничество е значимо събитие в развитието на облачните технологии за бизнеса – споделя Джини Ромети, президент и изпълнителен директор на IBM. – То надгражда усилията на двете компании за въвеждане на иновации в бизнеса и затвърждава позицията на IBM като глобален лидер в облачните платформи. Нашата защитена, отворена, хибридна бизнеса платформа в облака ще разшири възможностите  на клиентите на SAPда развиват дейността си в ерата на Big Data, мобилните и социалните технологии.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас