“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | „овешки ресурси
15 окт
2014
 
 

Sirma Business Consulting е “ќѕ » “ –аботодател на 2014 г.

31818 прочитани€

—истемни€т интегратор Sirma Business Consulting спечели гол€мата награда за най-добър работодател в » “ и аутсорсинг сектора през 2014 г. в третото издание на проекта „“ќѕ » “ –аботодател“ - инициатива на технологични€ издател ICT Media и кариерни€ уебсайт и агенци€ за подбор на персонал JobTiger.  омпани€та се надпреварва за престижното отличие с още 30 фирми участници в тазгодишната класаци€.

÷еремони€та по награждаване на победителите в годишни€ конкурс се състо€ на 15 октомври 2014 г. в Sofia Airport Center. —ъбитието беше предшествано от кръгла маса на тема “ќсновни предизвикателства и начини за подобр€ване на мотиваци€та в »“ сектора”.  

Sirma Business Consulting грабна гол€мата награда и в изданието на „“ќѕ » “ –аботодател“ през 2012 г. ”слугите на компани€та покриват проекти като внедр€ване на основни банкови системи, системи за банкиране на дребно, системи за управление на риска, внедр€ване различен вид сателитни банкови продукти и консултантски услуги.

„ѕодгласници“ на носител€ на гол€мата награда са Intelligent Systems Bulgariа – дружество, което внедр€ва ERP и CRM решени€та Microsoft Dynamics в Ѕългари€, и Scale Focus – компани€, ко€то предостав€ иновативни технологични услуги и разработва софтуерни решени€. ƒвете фирми се отличиха с много високи резултати в крайното класиране и заеха второто и третото м€сто в подредбата. 

31 фирми и 2273 служители участваха в изследването “ќѕ » “ –аботодател през 2014 г.

Sirma Business Consulting е победител и в категори€ „—истемна интеграц舓 през 2014 г., като си завоюва първото м€сто в същи€ раздел на класаци€та и преди 2 години.

ƒруга компани€, отличена с първа награда в категори€та „–азвой на софтуер“ през 2012 г., си заслужи първото м€сто в същи€ раздел и през 2014 г. - това е SEEBURGER Informatik. Ѕългарското представителство развива центровете за развой и поддръжка на немската софтуерна компани€ SEEBURGER AG - световен доставчик на B2B интеграционен софтуер. 

Scale Focus e първенец и в категори€ „»“ услуги“ на тазгодишното издание на подредбата.

ѕобедител в секци€ „јутсорсинг на »“ услуги“ е Questers Bulgaria.  омпани€та е специализирана в аутсорсинг на »“ и консултантски услуги.

¬ сектор „“елекомуникации и продажби на комуникационна техника“ първенец е доставчикът на комуникационни технологии и услуги Ericsson Telecommunications Bulgaria, който е победител в тази категори€ за трета поредна година.

«а първа година беше връчена и специална награда в раздел „ћалки компании до 50 служители“, с ко€то беше отличена компани€та за »“ услуги Accedia.

 ласаци€та се изготв€ въз основа на резултатите от изследването ““ќѕ » “ –аботодател“, което се осъществ€ва за трета поредна година по методологи€ на специализираната в HR одит компани€ Audit Advice Associates (јјј). ѕроучването се проведе сред 31 български и международни компании от телекомуникационни€, »“ и аутсорсинг секторите, опериращи на български€ пазар. “о изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии. Ѕро€т на служителите, попълнили въпросник за ангажираност, беше 2273.

ѕроектът се изпълн€ва със съдействието на ћинистерството на труда и социалната политика, јмериканската търговска камара в Ѕългари€ (AmCham), Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“), Ѕългарската асоциаци€ за управление на хора (Ѕј”’), и  онфедераци€та на работодателите и индустриалците в Ѕългари€ ( –»Ѕ).

√енерален партньор на инициативата е Tishman International Companies - компани€та, ко€то развива и управл€ва бизнес комплекса Sofia Airport Center (SAC). ѕартньори на проекта са Experian, Luxoft, Sirma Business Consulting, SBTech и AAA.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас