Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Startup новини
08 окт
2014
 
 

Броени дни остават до StartUP Conference NEXT 2014

В рамките на StartUP Conference NEXT Vivacom ще обяви и ежегодния си конкурс New Born Ideas, с който се търсят нови идеи за мобилни приложения, полезни на българите в ежедневието им

4541 прочитания

Осмото издание на предприемаческата конференция StartUP Conference NEXT ще се проведе в рамките на два дни – 10 и 11 октомври в Sofia Event Center. Форумът се организира от фондация StartUP със съдействието на българския мобилен оператор Vivacom. Успешното партньорство датира от 2012 г., когато телекомът създава своята програма VIVA START, посветена на образованието и професионалната реализация на младите българи.

Тази година основни акценти по време на конференцията ще са техники за маркетиране на стартъпи и продажби на световния пазар. Както винаги, специално внимание ще бъде отделено на развитието на стартъп екосистемата в страната и на Балканите. Успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на техните идеи и превръщането им в успешни бизнеси с международно признание. Кулминация в програмата на форума ще бъде участието на Боб Дорф - едно от най-големите имена, допринесли за бума на стартъп екосистемата в световен мащаб, който ще изнесе лекция на живо.

Сред водещите лектори ще бъдат още Роб Фитцпатрик, Салим Вирани, Джордан Шлипф и Девин Хънт от Founder Centric, Марвин Лиао от 500 Startups, Алис Бентинк от Entrepreneur First, Тендайи Вики от Pearson PLC, Жармила Плача от Wayra CEE и др.

Със съвети към младите предприемачи и споделяне на познанията си за бизнеса ще се включи и Атанас Райков, мениджър „Мобилни продукти и услуги“ във Vivacom. Той ще разкаже повече и затова как компанията подпомага мобилните стартъпи в началната фаза на тяхното развитие.

В рамките на StartUP Conference NEXT Vivacom ще обяви и ежегодния си конкурс New Born Ideas, с който се търсят нови идеи за мобилни приложения, полезни на българите в ежедневието им. Експертно жури избира идея с най-голям потенциал, като наградният фонд е 20 000 лв., от които 5 000 лв. парична награда за разработка на приложението, а останалите под формата на кампания за промотирането му, позициониране като препоръчано на началната страница на VIVA Apps, както и други мотивиращи награди.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас