Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
06 окт
2014
 
 

15 български компании участват в търговска мисия до Швеция

2694 прочитания

Представителите на петнадесет български компании от сектор машиностроене и електротехника участват в търговска мисия до Швеция.

Проявата се провежда в периода от 6 до 9 октомври 2014 г. в Гьотеборг, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Мисията се организира от ИАНМСП в изпълнение на проект за развитието на износа, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“.

Прочетете още: Търговска мисия до Лондон за ИКТ компании организира ИАНМСП

Агенцията поема разходите на участниците за самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване и логистика на място.

В състава на търговската мисия до Гьотеборг са включени представителите на следните фирми: Aнса Борима ООД - с. Борима, общ. Троян, обл. Ловеч, Вакуум ЕЛ Систем ЕООД – Ямбол, ВК Конверт - Перник, ВСК Кентавър – ИЗ Динамика ЕООД – Дряново, Комикон ООД – София, Митев ЕООД – Ботевград, ММ Механикс ООД – Пазарджик, Мони-83 ООД - с. Богдан, общ. Карлово, обл. Пловдив, Пасат България АД - Царево, обл. Бургас, Петров ПМ ЕООД – София, Раис ООД – Пазарджик, Ред Стиил ЕООД – Перник, Ромтех-3ЕС ООД – Враца, Специализирани Бизнес Системи АД – София, Соларити БГ ООД – Пловдив.

Участниците в търговската мисия ще посетят завод SKF, водещ световен производител на лагери. Специално за тях ще се изнесе презентация за дейността на предприятието и ще се проведат демонстрации в изложбената му зала. На работна среща с ръководителя на СТИВ – Стокхолм Галатея Коликова българските мениджъри ще бъдат запознати с особеностите на шведския пазар.

В програмата на търговската мисия попада и участие в официалното откриване на изложенията Scanautomatic and ProcessTeknik в Гьотеборг, след което представителите на българските компании ще могат да се запознаят с продуктите на експонентите и световните тенденции в областта на машиностроенето, електрониката и електротехниката. В рамките на изложенията те ще има възможност за установяване на работни контакти и провеждане на двустранни срещи.

За участниците в мисията са предвидени срещи в Търговската камара на Западна Швеция и организация „Бизнес регион Гьотеборг”, където ще им бъдат презентирани условията за търговия с шведски компании и възможности за партньорство.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас