“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
01 окт
2014
 
 

—тартира регистраци€та за Ќаградите на Ѕј»“ за 2014 г.

–егистраци€та ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2015 г.

2604 прочитани€

ќт 1 октомври започна регистраци€та за конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за 2014 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

–егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2015 г. «а категориите могат да кандидатстват и компании, които не са членове на Ѕј»“.

–егистрационната форма и регламента на конкурса са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg.

≈дна от новостите тази година – добав€ се нова категори€ за „–азвлекателен софтуер”. ќт Ѕј»“ (Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии) посочват че са взели това решение заради бързото развитие в сегмента и успешното представ€не на българските компании на световни€ пазар.“ази година конкурсът ще е част от европейски€ проект Watify

ќсвен това предсто€щото издание на конкурса ще се проведе като част от европейски€ проект Watify, чиито изпълнител за Ѕългари€ е Ѕј»“. ÷елта му е насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема.

12 награди ще бъдат раздадени в категориите: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда (печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри), —тудентска награда, ѕублична администраци€ (държавна и общинска), Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

ѕобедителите в т€х ще получат и паричните награди под формата на ваучери, чрез които имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»“.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас