Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Startup новини
08 сеп
2014
 
 

Продават се билети с отстъпка за StartUP Conference NEXT 2014

3663 прочитания

Билетите за StartUP Conference NEXT 2014, която ще се проведе на 10 и 11 октомври, вече са в продажба. Желаещите могат да се сдобият с билет за ранни покупки до 10 септември на специална цена от 60 лв. (30 EUR), докато стандартната цена на билета е 95 лв. (48 EUR). Темата на конференцията ще бъде „Управление на растежа“ (GROWTH HACKING).

Сред лекторите ще бъде Роб Фитцпатрик от Founder Centric, известен със страхотната си книга с потребителски интервюта „Тестът на мама“ (The Mom Test).

Салим Вирани, който вече е почти местен, е чудесен посланик за българската екосистема от нови предприятия, най-известен с ръководенето на Leancamp - събитие, обединяващо световни Lean, Agile и Design бизнес лидери и практици от различни дисциплини, също ще говори тази година.

Други лектори, които си заслужава да бъдат споменати, са Девин Хънт, съосновател на Lyst и възпитаник на Ycombinator; Тендайи Вики, страхотен автор на предприемаческа литература и стратегически и иновационен консултант, който помага на големи организации да въведат стартъп методологии; Алис Бентик, съосновател на Entrepreneur First – инвестиционна програма в Лондон за компании в началлна фаза от развитието си, която инвестира в най-талантливите абсолвенти от технически специалности в Европа, и много други.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас