Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Startup новини
03 сеп
2014
 
 

В продажба са билетите за StartUP Conference NEXT 2014

Осмият форум за предприемачи ще се проведе на 10 и 11 октомври в Sofia Event Center.

3895 прочитания

На 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center ще се проведе осмото издание на форумa за предприемачество - StartUP Conference NEXT. Основни акценти по време на конференцията ще са техники за маркетиране на стартъпи и продажби на световния пазар. Специално внимание ще бъде отделено на развитието на стартъп екосистемата в страната и на Балканите, а успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на тeхните идеи и превръщането им в успешни бизнеси.

Сред първите обявени лектори тази година е Роб Фитцпатрик от глобалната организация за насърчаване на предприемачеството Founder Centric, който е разработвал продукти за брандове като MTV и Sony и набира инвестиции за стартъп компании в САЩ и Великобритания. Друг лектор е Салим Вирани, който преподава в Оксфорд, има зад гърба си 5 стартъпа и основава платформата Leancamp за валидиране на хипотези в предприемаческия бизнес и Village Accelerator – програма, която инвестира в технологични бизнеси от развиващите се държави в света. Обявени участници са и Девин Хънт, също от Founder Centric, основател на две технологични компании и работил за компании като Vice Magazine, Disney Imagineering и BERGа, и Тендай Вики – автор и стратегически консултант по иновациите с докторска степен по психология и MBA, както и опит в прилагането на стартъп методологиите в големи технологични компании.

Още лектори ще бъдат обявявани на сайта на конференцията: 2014.startup.bg. Цените за билетите са 90 лв. за стандартен или 150 лв. за VIP, който дава възможност за презентация на стартъп идея пред потенциални инвеститори и време с гост-лекторите. Ограничен брой билети двата конферентни дни се продават промоционално 60 лв. За ученици входът е 35 лв.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас