Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
27 авг
2014
 
 

Milestone с нови назначения във висшето ръководство

Промените обхващат Америка, Дания, България, Германия и Обединеното кралство. Яна Вълчанова е новия ръководител „Човешки ресурси“ в България.

4529 прочитания

Milestone Systems цели да затвърди позицията си като водеща компания на пазара на платформи с отворен код за управление на софтуер за IP видео (VMS) с назначаването на повече силни играчи, които да управляват продажбите в Северна Америка, Австрия, Германия и Швейцария, и Обединеното кралство, съобщиха от компанията на 21 август. Нов финансов мениджър също се присъедини към ръководния състав в САЩ, а бързоразрастващия се български офис нае нов HR мениджър. Централата в Дания има нови продуктов мениджър и маркетинг мениджър.

Яна Вълчанова е новия ръководител „Човешки ресурси“ в България, където се намира един от най-бързо разширяващите се офиси на Milestone Systems. В момента той е работодател на над 50 служители, а беше открит преди едва 3 години. Вълчанова има магистърска степен по социална психология от Югозападния университет „Неофит Рилски“ - Благоевград и магистърска степен по управление на човешките ресурси от УНСС. Кариерата й започва като психолог по човешки ресурси в Overgas Holding, където тя отговаря за подбора и психологическите тестове, обученията и развитието на персонала. След това тя заема позицията HR мениджър в Bravo и старши HR съветник в Skrill Holdings, където тя развива HR стратегии, процедури и политики на организацията.

“Яна е важен нов член на нашия глобален HR екип. Опитът й я прави надежден бизнес партньор за естественото и лидерско развитие на България, както и за нашата цел да бъдем високоефективна организация, коментира Клаудиа Лилебйерг, вицепрезидент „Човешки ресурси“ в Milestone Systems – Офисът ни в София е процъфтяваща локация за разработка на мобилни и уеб решения, автоматизирани тестове за нашите отворени платформи за управление на системи за IP видео, поддръжка на устройства за нашите партньори в областта на видеото, техническа поддръжка и управление на каналните партньори. Всичко това е част от стратегията на Milestone за световно разрастване.” 

Майк Тейлър пое поста директор „Продажби“ за Северна Америка в Milestone Systems.

Гевин Арчъри е новият програмен мениджър „Архитекти и инженери“ (A&E) в Milestone Systems, базиран в офиса в Лондон.

Петер Грубауър е регионален мениджър на Milestone за DACH (Германия, Австрия и Швейцария).

Крис Уитинг е регионален мениджър за Обединеното кралство и Ирландия.

Ейва Париссей се присъедини към Milestone Systems в централата на компанията в Дания като старши продуктов мениджър в професионалното бизнес звено.

Еня Ирнтиад е назначена на позицията маркетинг проектен мениджър в корпоративния офис на Milestone в Дания.

Марк Поли е новият финансов мениджър за Северна и Южна Америка за Milestone Systems, в Бивъртън, Орегон.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас