Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
25 авг
2014
 
 

Сторидж системи с два контролера от Infortrend

Infortrend обогатява портфолиото си с продукти за малки и средни компании.

3242 прочитания

Системи за съхранение на данни с два контолера от серията EonStor DS 1000, насочени към малките и средните предприятия, предлага Infortrend. Според компанията решението предлага функционалости и производителност от корпоративен клас на достъпна цена.

EonStor DS 1000R е достъпно във версии за 12 и 16 диска, чиито брой може да бъде допълнително увеличаван чрез JBOD съвместими “кутии”. Основното предимство на решението е неговата повишена устойчивост, осигурена от споменатите два контролера, са повишената отказоустойчивост и непрекъсваемост – системата може да продължи работа ако единият трябва да бъде изключен.

В допълнение към подобрената устойчивост двата контролера означават и повече производителност. Решението може да достига скорости от 380K IOPS, 5500MB/s при четене и 1900MB/s при запис на информация.

Освен това EonStor DS 1000R може да се комплектова с батерии или суперкондензатори, които да осигуряват необходимата енергия за съхраняване на данните в кеша при прекъсване на електроподаването. Това означава пълно възстновяване на информацията, дори при прекъсване на захранването за повече от 72 часа.

Серията EonStor DS 1000 RAID системи на Infortrend е насочена към малкия и средния бизнес и предлага разширени за класа си възможности както по отношение на производителноста, така и при гъвкавостта и поддръжката. Освен 1Gb/s или10Gb/s iSCSI решенията компанията предлага и 8Gb/s и 16Gb/s FibreChannel, както и 6Gb/s SAS продукти в същата серия, благодарение на което клиентите могат да подберат точно това което им е необходимо, в съответствие със своя бюджет.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас