Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
19 авг
2014
 
 

Поликомп стана дистрибутор на Asus

Партньорството е факт от този месец и продуктите на тайванския производител вече са достъпни за дилърите.

3478 прочитания

Поликомп вече е дистрибутор преносимите компютри и таблетите на Asus. Партньорството е факт от този месец и продуктите на тайванския производител вече са достъпни за дилъри и чрез партньорската мрежа на българската компания.

“Asus е отдадена на технологиите и водена от иновации компания. Вярваме, че това ново партньорство ще е полезно и за двете страни, както и за нашите клиенти, на които ще предложим едно удивително пътуване “В търсене на невероятното” – сподели Надежда Генова, директор на Поликомп. – Богатото портфолио и доверието на международно признати марки ни прави най-сериозната дистрибуторска компания в България и най-предпочитания партньор на търговски вериги, корпоративни клиенти, интернет магазини и други търговски фирми в цялата страна.”

“Ние от Asus сме много доволни да започнем стратегическо партньорство с Поликомп, която ще се присъедини към нашата дистрибуторска мрежа в България, каза Александър Стоянович – мениджър бизнес развитие в компанията за Балканите. – Вярваме, че пазарният опит, силната дилърска мрежа и партньорска лоялност, заедно с професионалното отношение, ще помогнат иновативните продукти на Asus да бъдат представени на българския пазар дори по-добре от сега.”

Според Поликомп Asus e един от световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждавания производител на дънни платки в света. Освен това компанията доставя видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас