Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
23 юли
2014
 
 

Нов отдел в SAP ще обгрижва по-малките компании

SMB Solutions Group ще създава следващото поколение опростени и интегрирани бизнес приложения, захранвани от SAP HANA и доставяни като облачна услуга.

5178 прочитания

Ново подразделение, фокусирано върху нуждите на малките и средни бизнеси с под 500 служители, представи SAP. SMB Solutions Group ще създава следващото поколение опростени и интегрирани бизнес приложения, захранвани от SAP HANA и доставяни като облачна услуга.

Новосъздаденото поделение ще бъде оглавено от Дийн Менсфийлд, който ще отговаря за цялостните операции, посочват от компанията, допълвайки че “SMB Solutions Group ще стане входяща точка именно за тези клиенти и партньори на SAP по целия свят”. Също така Менсфийлд ще ръководи Business One портфолиото на разработчика, което ще продължи да оперира чрез организацията Global Partner Operations, и цели да спомогне за усвояването на SAP Business One за SAP HANA, както и на решението SAP Business One Cloud за SAP HANA.

От немския разработчик цитират Рей Богс, вицепрезидент на отдел SMB Research в анализатора IDC, според който до 2018 г. се очакват рекордни нива на инвестиции в ИКТ от малки и средни компании – над 680 млрд. долара.

Преди да стане част от екипа на SAP, Менсфийлд разполага с над 20-годишен опит в софтуерния бранш и е работил на няколко ръководни позиции в индустрията на софтуерно обслужване, включително шест години в NetSuite, където е ръководил глобалните продажби и операции.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас