Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
18 юли
2014
 
 

„Българска история“ и Vivacom организират фотоконкурс

Фотоконкурс озаглавен „Моето историческо лято“ ще се проведе на интернет страницата на „Българска история“.

2933 прочитания

Фотоконкурс озаглавен „Моето историческо лято“ ще се проведе на интернет страницата на „Българска история“. Наградата е фотоапарат Nikon, осигурен от мобилния оператор Vivacom.

„Моето историческо лято“ ще протече в два етапа. Първият ще продължи до 24 август, като през това време всеки може да изпраща снимките си на адрес igra@bulgarianhistory.org. В края на всяка седмица изпратените фотографии ще бъдат публикувани в специален албум в страницата на „Българска история“. През цялото време посетителите на сайта ще имат правото да гласуват за снимките, които им харесват най-много.

Вторият етап на конкурса ще се проведе между 24 август и 1 септември, като по време на него журито, съставено от екипа на „Българска история“ и Vivacom, ще излъчи победителите измежду първите 10 снимки, събрали най-много харесвания за целия период. Победителят ще получи за награда фотоапарат Nikon, модел от 2014 г. Следващите трима участници, класирани на втора, трета и четвърта позиция, ще спечелят книгата „Опознай България“, представяща родината ни в множество фотографии и звуци.

„Моето историческо лято“ е част от редица предстоящи съвместни проекти на „Българска история“ и Vivacom. От тази година телекомът е основен партньое на инициативата и според компанията целта е популяризирането на българската история и запалването на интерес към нея ос трана на по-младите хора.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас