Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
16 юли
2014
 
 

New Horizons провежда официални IBM обучения

New Horizons Computer Learning Centers подписа договор с Arrow Electronics Inc., която е глобален доставчик на обучения по технологиите на IBM, за провеждането на оторизирани IBM обучения.

5389 прочитания

New Horizons Computer Learning Centers подписа договор с Arrow Electronics Inc., глобален доставчик на обучения по технологиите на IBM (IBM Global Training Provider), за провеждането на оторизирани IBM обучения в мрежата от над 300 учебни центъра на New Horizons по света. Това съобщиха на 15 юли от българската обучителна компания.

Партньорството отваря нови възможности за IBM курсистите в България, които вече могат да избират от десетки курсове с гарантирани дати на провеждане в глобалната мрежа на New Horizons, уточниха от дружеството. Чрез интерактивната система за онлайн обучение в реално време - Online LIVE, курсистите имат възможност да участват в оторизирани IBM обучения, провеждани в центровете на New Horizons в Европа, САЩ, Канада.

За курсистите, които предпочитат традиционно присъствено обучение в група, New Horizons Bulgaria осигурява български и чуждестранни IBM инструктори в учебните си зали или на място при клиента.

В New Horizons Bulgaria курсистите могат да се възползват от отстъпка за оторизирани IBM курсове чрез програмата за предплатен "абонамент" за обучения IBM Education Pack. IBM Education Pack предлага различни ценови нива и отстъпки, съобразно обучителните потребности и бюджетните възможности на компаниите.

“За нас договорът с Arrow е естествено продължение на дългогодишните ни партньорски отношения с IBM Bulgaria, отбеляза Николай Пенев, управител на New Horizons Bulgaria - Учебният ни център има опит в организацията на IBM обучения като Authorized Training Provider от 2008 г. насам, като през годините сме провели десетки курсове по технологии като IBM Power Systems, PureFlex, System Storage, System x, System z, SOA, Tivoli, WebSphere и др. След като през 2013 г. IBM въведе съществени промени в модела на доставяне на обучения, New Horizons Bulgaria вече провежда оторизирани IBM курсове чрез партньорството си с Arrow. Надяваме се истинската стойност на новото партньорство да оценят нашите IBM курсисти, като се възползват от предимствата на глобалната мрежа на New Horizons, за да постигнат своите обучителни цели.”

В New Horizons Bulgaria желаещите могат да получат оторизирано обучение за IBM Cognos, Tivoli, WebSphere, DB2, Business Process Manager, InfoSphere, Maximo, Rational, Service-Oriented Architecture (SOA), IBM SPSS и др. Пълният списък с IBM курсове можете да видите в сайта на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас