Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
18 юни
2014
 
 

Стоун засилва партньорството си с Oracle

Двете компании организираха семинар, на който представиха решения за финансовия сектор и телеком индустрията.

6406 прочитания

Стелута Леу, мениджър продажби на дистрибуционния канал за хардуер за Румъния и България в OracleСлед прекратяването на отношенията си с IBM, Стоун Компютърс планира да акцентира повече върху партньорството си с друга глобална компания – Oracle. Стелута Леу, мениджър продажби на дистрибуционния канал за хардуер за Румъния и България в Oracle, определи парньорството със Стоун като стратегическо не само на корпоративно, но и на локално ниво, поради опита на българската фирма на пазара. Това изказване бе направено в рамките на специализиран семинар, организиран от двете компании.

„Считаме партньорството си с Oracle за ключово – както от гледна точка на водещите и доказани в практиката решения и платформи, които Oracle стратегически и дългосрочно развива, така и от гледна точка на фокуса на Стоун за предоставянето на цялостни решения на бизнес проблемите на клиентите ни”, сподели Александър Аврамов, изпълнителен директор на Стоун, по време на откриването на семинара.

Александър Аврамов, изпълнителен директор на Стоун„Партньорите на Oracle – нашите партньори, имат ключова роля, особено в страни като България, защото добрата партньорска мрежа спомага за това нашите клиенти да обновяват използваните ИТ решения или да мигрират към Oracle от други ИТ вендори – сподели Карло Ваити, старши директор на дивизията за системи в Oracle за Европа, Близкия изток и Африка. – За да се случи всичко това успешно, ни е необходим местен партньор в България като Стоун.“ Той определи проектите на българската компания в сферата като „шедьоври“.

Темата на семинара бе „Изключителна производителност с хардуер на Оракъл и ноу-хау на Стоун“ и в рамките му бяха представени хардуерни решения, насочени към финансовия сектор и телеком индустрията.

Информацията за разрива между IBM и Стоун Компютърс стана известна през миналата седмица, когато българската компания обяви, че ще съди доскорошния си партньор за „системно нарушаване на договорните отношения“ и „неетично бизнес поведение“. От местното представителство на IBM определиха тези твърдения като „неоснователни“, допълвайки, че спорът вече се решава от арбитражен съд.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас