Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
31 май
2014
 
 

Теленова инсталира IP телефонно решение в КРС

Системата ще обслужва над 220 абоната от 6 града, заяви управителят на Теленова Георги Стефанов.

4163 прочитания

Нова учрежденска автоматична телефонна централа бе доставена и монтирана от Теленова в Комисията за регулиране на съобщенията. Фирмата е избрана от КРС сред многобройни конкуренти за изпълнител на обществената поръчка, като в договорения срок (края на април 2014г.) техническите специалисти на фирмата са проектирали и пуснали в експлоатация базирана на решенията на Aastra корпоративна система от IP телефонни централи.

Системата ще обслужва над 220 абоната от 6 града, заяви управителят на Теленова Георги Стефанов.

Те предоставят безплатни комуникации между над 220 абоната от всички офиси на КРС в България – София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново и Враца.

„Благодарение на тази функционалност, както и на директната свързаност на системата към фиксираната телефонна мрежа по SIP трънк линия и към мобилните телефонни мрежи през GSM шлюзове, КРС ще реализира всеки месец съществена икономия на средства за телекомуникационни услуги", обяснява Георги Стефанов, управител на Теленова.

Междувременно стана ясно, че на проведеното на 15 май Общо събрание на Асоциация Телекомуникации той е преизбран за трети пореден мандат за член на УС на организацията.

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас