Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
29 апр
2014
 
 

Геймърска мишка с 12 000 DPI от Logitech

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse позволява настроиване теглото и центъра на баланс.

8243 прочитания

Геймърска мишка с възможност за персонализация и 12 000 DPI сензор обяви Logitech. Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse позволява настроиване теглото и центъра на баланс чрез разполагане на до пет тежести по 3.6 грама във вътрешността на устройството.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse

Сензорът предлага широк обхват от DPI режими от 200 до  12 000 с нулево ускорение на сензора, нулево изглаждане или филтриране и нулево закръгление на пикселите. Според компанията новата мишка е конструирана да осигури несравнимо проследяване и чувствителност, и може да проследява движения със скорост 300 инча в секунда. Освен това Proteus Core позволява калибриране на сензора спрямо различните физически и отразителни характеристики повърхността, върху която работи устройството и се пренастройва за оптимална производителност.

Мишката предлага 11 програмируеми бутона, за всеки от които могат да бъдат настроени макроси чрез софтуера Logitech Gaming Software.

"С най-добрата сензорна технология в света, пълен набор от бутони и настройки за повърхността, теглото и баланса, успяхме да създадем мишка, която доминира – споделя Етишам Рабани, главен мениджър за геймърския бизнес в Logitech. – Екипът, който създава продуктите Logitech G, вярва, че там, където слуховете свършват, побеждава науката!"

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас