Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
28 апр
2014
 
 

SAP Labs България ще има над 650 служители до края на годината

В момента, софтуерната компания открива 70 свободни позиции на всички нива в България.

3971 прочитания

Нови работни позиции разкрива в развойното си звено SAP Labs България. Това съобщиха от SAP на 28 април. Развойният център SAP Labs България е едно от ключовите подразделения на SAP AG, където над 540 софтуерни професионалисти работят по най-новите облачни SAP технологии. Очакванията са до края на годината общата бройка на служителите в България да надхвърли 650 души.

В момента, компанията в България открива 70 свободни позиции на всички нива – от младши специалисти, до софтуерни архитекти и продуктови мениджъри, а търсеният опит е в сферата на JavaScript, HTML 5, CSS, jQuery, AngularJS.

„Основна ценност в стратегията на компанията е да стане по-отворена, по-предприемчива към клиентите си, а продуктите – още по-лесни за използване. Именно с Customer-Care, или грижата за клиентите, започва нашата идентичност. ДНК-то на SAP Labs България е – Customer-Care. In-Memory. Cloud. Technology!“, заяви изпълнителният директор на SAP Labs България Радослав Николов.

SAP продължава да инвестира и да насочва своя фокус все повече и повече към усъвършенстването на потребителския интерфейс (UI). Новото UI звено, което ще се сформира до края на 2014 в България, ще отговаря за потребителското изживяване (UX) и потребителския интерфейс (UI) на SAP продуктите. Очаква се екипът да актуализира в UI слоя, който се използва от всички SAP разработчици, за създаване на приложения, отговарящи на изискванията на всеки клиент – красиви, атрактивни, интуитивни.

Освен планираните нови постъпления, SAP отчита растеж и в останалите направления, вече активно допринасящи към портфолиото на софтуерния гигант. Очакваното разрастване е във водещи за SAP Labs България области като Cloud и In-Memory технологии, сигурност, поддръжка и консултиране на клиенти.

Качеството на младите ИТ специалисти и доброто развитие на ИТ индустрията в страната, която успешно създава услуги и все повече добавя стойност и ефективност, което най-много привлича SAP да инвестира в България.

Днес, SAP Labs България създава технологичната платформа, която позволява на SAP и партньорите й да стъпят в облака, отваряйки съществуващите си on-premise решения към виртуалния офис на бъдещето – с достъп on-demand, отвсякъде, от произволно устройство и чрез интуитивен и съвременен потребителски интерфейс, обясниха от ИТ компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас