Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Киберсигурност
25 апр
2014
 
 

Dell представи нови и обновени решения за сигурност

Dell предсатви услуга за откриване на заплахи в крайната точка, обновено решение за VPN достъп и хардуерен криптиращ ускорител.

4192 прочитания

Dell попълни каталога си с нови решения за защита на крайните точки в корпоративната мрежа. Според компанията те са предназначени за защита важни данни и устройства, като същевременно подобряват производителността на служителите и предпазват мобилната работна сила.

Dell SecureWorks пусна нова услуга за откриване на заплахи в крайната точка Advanced Endpoint Threat Detection. Най-новото попълнение в каталога на компанията е описвано като широкообхватен набор от услуги за интернет сигурност, които се борят със сериозните киберзаплахи. То включва услугите Managed Advanced Malware Protection и Targeted Thread Hunting. От Dell поясняват, че организации, които съхраняват ценни данни имат нужда от многослойна защита, включително решение за денонощно откриване на заплахи в крайната точка, за да могат да отблъснат променящите се заплахи.

Компанията представи и обновен Secure Mobile Access, който предоставя на организациите VPN достъп до данни и ресурси на предприятието поотделно за всяко приложение и същевременно защитава корпоративната мрежа от заплахи. От Dell посочват, че тъй като все повече служители и работодатели носят собствени мобилни устройства в работната среда, информационните технологии трябва да предлагат сигурен мобилен достъп до корпоративните данни и ресурси. Целта на решението е да ограничава VPN достъпа до набор от надеждни мобилни приложения и е създадено, за да управлява и подсигурява достъпа до бизнес приложения и данни, като не пречи на личните приложения и спазва неприкосновеността на личните данни.

Освен двете софтуерни решения Dell представи и хардуерен криптиращ ускорител (ХКУ) (Dell Data Protection | Hardware Crypto Accelerator), допълващ сегашния каталог за защита на данни и криптиране. От Dell подчертават, че устройството притежава сертификат FIPS 140-2 ниво 3 – за  клиентска защита.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас