Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
11 апр
2014
 
 

Lexmark с мерки срещу некоректни партньори

Lexmark обяви, че ще се грижи за честната конкуренция между партньорите си чрез одити на случаен принцип.

3216 прочитания

Lexmark обяви, че ще се грижи за честната конкуренция между партньорите си чрез одити на случаен принцип на избрани организации. Производителят на решения за печат поддържа тази практика вече две години и според него тя дава добри резултати. Затова през 2014 г. Lexmark я разширява и тя вече ще обхване целия регион EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка).

Целта на иницивата е постигане на честна конкуренция и повишаване на доверието в цялата партньорска база на Lexmark. Според компанията програмата успешно идентифицира различни мошеничества като лъжливи намаления за консумативи, както и нелегален паралелен внос в Европейската икономическа зона. От компанията заявяват, че успешно се справят с тези нелоялни практики, чрез подходящи санкции, като прекратяване на договорености за цени по проекти, прекатяване на договори с дилъри и изикване за възстановявнане на нанесените щети.

Също така, за да подобри прозрачността на веригата си за доставки, компанията разширява и възможностите за проследяване на продукти по сериен номер отвъд вътрешните си системи. Всеки продукт на Lexmark притежава уникален сериен номер, който вече може да бъде проследяван и сред първостепенните парньори в Европа. От там подчертават, че тъй като доставката на всеки продукт е документирана от първата точка на продажба, до доставката до крайния потребител, може с голяма точност да се идентифицират и проследяват различни сиви практики.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас