Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
10 апр
2014
 
 

Облачна ERP система за малкия и средния бизнес от Composity

Компанията смята да предложи облачно решение, което дава равен достъп на всички фирми до ERP системите и понижава общата цена за притежание.

3825 прочитания

Варненският софтуерен разработчик Composity ще развенчава вярването, че само големите компании могат и трябва да се възползват от предимствата на ERP системите. До края на годината компанията планира да предложи цялостна екосистема, която включва софтуерни продукти за управление на вътрешните бизнес процеси - CRM, склад, финанси, фактуриране, документи и бизнес анализи, а също и маркетинг инструменти за уеб присъствие, онлайн продажби и маркетинг кампании.

От Composity посочват, че решенията са изградени според нуждите и финансовите възможности на малкия и средния бизнес. Компанията смята да предложи облачно решение, което дава равен достъп на всички фирми до ERP системите и понижава общата цена за притежание - критичен фактор за малките и средните компании с ограничени ИТ ресурси. От там обещават още внедряването на системата да е олекотено до минимум и да отнема не повече от 30 дни.

Проектът е все още в бета версия, но според разработчика вече набира популярност в Турция и Бразилия. От Composity цитират изледване на Aberdeen Group, според което 84% от средните компании в световен мащаб вече са внедрили ERP в техния бизнес. Изправени пред нарастващото въздействие на глобализацията малките също трябва да осъзнаят нуждата от подобни стъпки.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас